За нас

"ПЕРФОРМ ГРУП" е международна компания, инвестираща в недвижими имоти. Компаниите в групата са специализирани в изграждането на съвременни селища, жилищни, административни сгради, управление на активи.

Научете повече тук

Проекти на компанията

Настоящи Проекти

Перформ Бизнес Център

ПЕРФОРМ БИЗНЕС ЦЕНТЪР е луксозна офис  сграда – Клас А, разположена в  централната  част на София - пл.”Позитано” № 2.
Сградата е построена върху терен на площ от 3 469 кв.м. с лице на четири улици и с разгърната застроена площ от 36 613 кв.м, разпределени в десет надземни етажа  - 19 548 кв.м и пет подземни нива  -  17 065 кв.м.

Марково Вилидж

Комплекс от затворен тип с еднофамилни къщи

Реализирани проекти

Вила Бояна

Уникална вила в кв. Бояна

 

07-09-2009

Полагане на хидроизолация

Във връзка с важността и деликатността на естеството на хидроизолационната система, от Италия пристигна екип от специалисти на фирма. От днес те започват работата по полагане и монтаж на хидроизолацията по всички тераси и покриви в сградата на ПЕРФОРМ БИЗНЕС ЦЕНТЪР. Фирма има натрупан многогодишен опит в сферата на строителните изолации и е една от водещите в Европа в тази област.

 

25-08-2009

Римска гробница

В началото на януари 2007 по време на изкопните работи на ПЕРФОРМ БИЗНЕС ЦЕНТЪР бяха открити уникални римски гробници от V-ти век. Съгласно указанията на НИПК (Национален институт за паметниците на културата) специалисти археолози от ОП „Стара София” извършиха  спасително проучване. В последствие гробниците бяха консервирани и укрепени и през юли 2007 дарени на „Националния Исторически Музей” в Бояна, с любезното съдействие на проф. Божидар Димитров.

 

07-08-2009

Осъществяване проект Перформ Бизнес Център

Предвид първоначалната идея за изграждане на модерен бизнес център с италианска архитектура, изработването на проекта е възложено на младия италиански архитект Леонардо Челестра, а инжинерните проекти са дело на екип от италински специалисти, като са приложени най - съвременни системи на строителство и иновационни технически решения и технологии, при спазване на всички изисквания на европейската норматива.

 

03-08-2009

История

През ноември 2004 г-н Ерколе Торичели учредява еднолична фирма с наименование „Торричелли” ЕООД и предмет на дейност – покупка, продажба и строителство на недвижими имоти в България.

През март 2005 фирмата прави първата от поредица инвестиции, като закупува парцел в идеалния център на София - на пл. Позитано.