Перформ Бизнес Център
Перформ Бизнес Център

Офис сграда: клас А

РЗП: 36 613 кв.м

Офис площи: 15 417 кв.м

Търговски площи на първия етаж: 3 067 кв.м

Паркоместа: 400 бр. – 17 065 кв.м

Научете повече тук

За нас

"ПЕРФОРМ ГРУП" е международна компания, инвестираща в недвижими имоти. Компаниите в групата са специализирани в изграждането на съвременни селища, жилищни, административни сгради, управление на активи.

Научете повече тук

 

28-05-2013

Стъклен телевизор на Philips бе показан за първи път в "Перформ Бизнес Център"

На изискано събитие,организирано в Перформ Бизнес Център, TP Vision – компанията производител на марката телевизори Philips, показа пред българските почитатели на бранда своя шедьовър DesignLine – изцяло стъклен телевизор с уникален дизайн. Представители от фирмата споделиха подробности около най-голямото си постижение и представиха цялата продуктова гама модели Philips, както и иновациите, разработени през 2013 г. Възможност да видят отблизо нестандартния телевизор имаха цяло съзвездие от миски, сред които Мис България 2011 Ваня Пенева, бизнес дамата Йордана Димитрова, която спечели титла Мисис България 2012 и други светски личности.

 

19-04-2013

"Перформ Бизнес Център" с приз за перспективен проект

Сградата на "Перформ Бизнес Център" бе удостоена със сертификат за перспективен проект на официална церемония в Шератон София Хотел Балкан в присъствието на видни общественици, инвеститори, архитекти, проектанти, мениджъри и финансисти. Наградата бе връчена от председателя на журито в България г-н Валентин Съйков. Събитието бе част от Международния конкурс за архитектура и успешни проекти PRIX d'Excellence Awards.

 

24-03-2013

Голф турнир между дипломати с подкрепата на "Перформ Риал Истейт"

На 24 март 2013г. в Голф клуб и СПА „Св. София“, Равно поле се проведе голф турнир между дипломати, с любезната подкрепа на "Перформ Риал Истейт". На първо място в съзтезанието се класира отборът на испанския посланик Хосе Луис Тапиа Висенте и Дейвид Хемпсън, втори се наредиха Карол Мистрик и аржентинският му колега Гийермо Азрак, а трети останаха Станислав Сворчик и Виктор Пис.

 

19-06-2012

"ЧЕЗ България" отваря нов, модерен център за облсужване на клиенти в сградата на "Перформ Бизнес Център"

Едно от основните направления на инвестиционната политика на компанията, която е част от "ЧЕЗ Груп" - мултинационален лидер на пазара на електроенергия в Централна и Югоизточна Европа, е свързано с подобряването на обслужването на клиентите. Внедрената единна информационна система за всички компании на ЧЕЗ в България позволява ползване на услуги във всеки един от центровете, независимо от адреса на потребителя.